vineri, 19 septembrie 2014

Despre Herbalife

Povestea despre Herbalife


In anii 70, in Los Angeles, California, un tanar pe nume Mark Hughes, isi urmarea mama, care infrunta numeroase diete, incercand sa ajunga la "greutatea ideala", la fel ca si multe alte persoane. Sfirsitul a fost tragic, Jo Ann a murit la doar 36 de ani din cauza numeroaselor cure de slabire si a remediilor exagerate pentru slabit. Marcat de cele intamplate, Mark s-a gandit ca nimeni nu mai trebuie sa sufere din cauza surplusului de greutate. El a decis sa contribuie la crearea unei metode sigure si sanatoase pentru slabit, printr-o nutritie buna, bazata pe plante.

Mark a colaborat cu experti in nutritie, cu medici nutritionisti. Dupa lungi studii, cercetari stiintifice si testari, in 1980 a fost lansat pe piata programul original Herbalife pentru controlul greutatii corpului. Ulterior formula a fost imbunatatita stiintific, a fost largita gama de produse Herbalife. Mark Hughes a inceput cu un produs vandut din portbagajul masinii sale.

Astazi Herbalife a devenit o organizatie mondiala, care imbunatateste viata a milioane de oameni din intreaga lume.

Pentru mai multe detalii accesati magazinul online de produse Herbalife: Wellness

        Cura de slabire Herbalife a functionat bine. Cei care au consumat produsele Herbalife au remarcat doua lucruri: au slabit si cunoscutii au inceput sa-i intrebe cum au reusit. In scurt timp a devenit evident, ca publicitatea "prin viu grai" avea sa functioneze mai bine, datorita reclamei vii. Primii distribuitori Herbalife si-au dat seama, ca era suficient pur si simplu sa trezeasca curiozitatea cuiva si produsele se vindeau de la sine. Astfel, au decis sa promoveze Herbalife oriunde se deplasau purtand ecusoane si abtibilduri cu mesajul "Slabeste Acum, intreaba-ma Cum". Probabil ai vazut acest mesaj scris cu negru si rosu in diverse limbi, in peste 50 de tari.

 Compania Herbalife are acum peste un milion de distribuitori independenti in intreaga lume si este membru a Direct Selling Association. Sistemul de distributie extrem de avansat a ridicat Herbalife la nivelul unei corporatii multinationale cu cifra anuala de afaceri de 2 miliarde $. Herbalife a combinat tot ce are mai bun natura cu ultimele realizari in stiinta pentru a crea o gama de produse, care imbunatatesc conditia fizica, vitalitatea si bunastarea. Acum Herbalife ofera, in afara de produse pentru slabit, si suplimenti pentru sanatate, produse pentru ingrijirea tenului, corpului, produse pentru  par, parfumuri. Fiecare produs Herbalife este rezultatul dezvoltarii, rezultatul unor vaste cercetari si este testat de catre cei mai mari oameni de stiinta, nutritionisti, medici si cosmetologi.
        Pentru a asigura eficienta si siguranta produselor Herbalife, pentru a introduce formule performante, Herbalife apeleaza la Consiliul de Consultanta Stiintifica si Medicala. Acest consiliu este alcatuit din experti medicali, nutritionisti, cercetatori, care fac cercetari si dezvolta produsele Herbalife. Multi dintre membrii acestui consiliu tin cursuri pentru distribuitorii Herbalife in intreaga lume.
        Combinatia extrem de bogata in ierburi si ingrediente naturale, formulele unice Herbalife contribuie la cresterea interesului consumatorilor pentru aceste produse din plante. Visul lui Mark Hughes de a raspandi nutritia sanatoasa Herbalife in intreaga lume, a devenit realitate.

        Mentinerea echilibrului in alimentatie este cheia succesului pentru mentinerea sanatatii. Produsele Herbalife te ajuta sa asiguri acest echilibru.


Magazin Herbalife:
http://www.wellness.ro/


Herbalife International:
http://www.herbalife.com/ 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu