vineri, 19 septembrie 2014

Mese sanatoase

Potoleste-ti foamea, mentine-ti energia si lasa-te in voia poftelor!

Supa cu carne si legume
Amesteca un pliculet de supa crema instant Thermojetics® High Protein Low-Carb Drink Mix in 250 ml de apa fierbinte. Nu este nevoie sa fierbi. Adauga carne fiarta, in prealabil, in apa cu sare si foi de dafin (vitel, friptuta sau pulpa de porc, pui fara grasime si fara pielita). Adauga legume innabusite fara ulei (brocoli, morcovi, ceapa, varza, telina, ardei gras).

Supa de pui cu ou
Amesteca un pliculet de supa crema instant Thermojetics® High Protein Low-Carb Drink Mix in 250 ml de apa fierbinte. Nu este nevoie sa fierbi. Adauga un ou taiat cubulete si ceapa verde.

Supa de pui cu rosii
Amesteca un pliculet de supa crema instant Thermojetics® High Protein Low-Carb Drink Mix in 200 ml de apa fierbinte. Adauga ½ pahar de suc de rosii si verdeata. Nu este nevoie sa fierbi. Daca vrei, poti sa incalzesti la cuptorul cu microunde.

Supa de pui cu ciuperci
Amesteca un pliculet de supa crema instant Thermojetics® High Protein Low-Carb Drink Mix in 250 ml de apa fierbinte. Adauga ciuperci (innabusite in prealabil cu ceapa, foaie de dafin si fara ulei sau ciuperci din conserva). Nu este nevoie sa fierbi. Daca vrei, poti sa incalzesti la cuptorul cu microunde.
Princess meal 
Amesteca in 200-250 ml de iaurt 2 linguri de Formula 1 aroma French Vanilla, un morcov ras, un mar ras si 3-4 linguri de musli cu alune.
Mentinerea echilibrului in ceea ce mananci este cheia succesului pentru o masa sanatoasa. Produsele Herbalife  te ajuta sa asiguri acest echilibru.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu