miercuri, 28 ianuarie 2015

Herbalife 24

Ce este Herbalife 24


Herbalife 24 este prima gamă de produse pentru performanță sportivă 24/24, bazată pe cele mai recente studii științifice si potrivită pentru oricine. Fie că îți place să alergi, să mergi la sala de fitness sau ești un sportiv de performanță, Herbalife24 conține toate produsele de care ai nevoie pentru a te pregăti, antrena și recupera după efort.

Herbalife 24 este o linie de produse de nutriţie pentru performanţă sportivă, alcătuită din produse premium, create pentru a satisface nevoile nutriţionale ale sportivilor, dar şi ale persoanelor cu un stil de viaţă sănătos şi activ.

Linia Herbalife 24 a fost creată special pentru a satisface nevoile nutriţionale ale sportivilor, insa produsele Herbalife24 pot fi consumate de oricine. Ele conțin formule speciale şi ingredienți necesari pentru nevoile corpului supus la efort fizic ridicat şi susținut.
Produsele liniei Herbalife 24 folosesc proteine din lapte, o combinaţie de zer şi cazeină, pentru o eliberare rapidă şi de durată a aminoacizilor – perfectă pentru sportivii care doresc să îşi dezvolte masa musculară.

De ce sa alegi produsele Herbalife 24


Herbalife 24 a fost creată ca linie completă de nutriţie pentru performanţă sportivă, satisfăcând toate nevoile pe care le are un sportiv în 24 de ore. În loc să se mai ducă la mai multe companii pentru a obţine produsele necesare, sportivii pot acum să îşi cumpere doar Herbalife24 şi să aibă toate produsele nutritive, în acelaşi loc.
Herbalife 24 este un sistem ce poate fi personalizat, conţinând o multitudine de produse în gamă. Sunt produse ce pot fi folosite de sportivii de orice nivel, indiferent de abilităţi sau activitate.
Toate produsele din gamă se bazează pe cele mai recente şi fundamentate cercetări ştiinţifice. Ele au fost dezvoltate având în minte nevoile sportivilor, iar aromele produselor confirmă acest lucru. Au arome subtile, aşa că sportivii le pot consuma în timpul sau în afara competiţiilor. Un aspect important: fiecare produs este testat pentru depistarea substanţelor interzise în sport, garantând astfel că fiecare cutie conţine doar ce scrie pe etichetă


Despre Produsele Herbalife 24


Formula 1 Sport
Este un înlocuitor de masa excelent la fel ca in cazul Formulei 1 Clasice. Însă Formula 1 Sport a fost dezvoltat cu proteină din lapte, care conţine un amestec natural de proteină din zer, cu eliberare rapidă, şi cazeină, cu o eliberare mai lentă.

A fost ajustata, adăugând L-glutamină, un aminoacid excelent care ajută la dezvoltarea masei musculare – un lucru de pe urma căruia toată lumea poate beneficia. De asemenea, au fost crescute şi dozele de anumite vitamine şi minerale, pentru a face faţă nevoilor metabolice mai accentuate ale persoanelor mai active.

Proteina din lapte conţine un amestec natural de proteină din zer şi cazeină. Proteina din zer este absorbită rapid, în timp ce cazeina este digerată mai lent. Sportivii se bazează pe descompunerea rapidă a proteinei din zer, pentru a oferi aminoacizii necesari refacerii musculare, imediat după antrenament. Datorită acestei combinaţii, proteina din lapte este foarte bună pentru sportivii care caută o sursă excelentă de proteine cu eliberare rapidă şi lentă, care susţin masa musculară.

HYDRATE
Este o băutură hipotonică, cu un conţinut scăzut de calorii pentru a asigura hidratarea optimă.
Hidratarea este cheia performanţei. Reîncarcă-ţi organismul cu electroliţi, pentru o mai bună absorbţie a lichidelor, asigurându-te că eşti hidratat şi pregătit să obții cele mai bune rezultate.
Hydrate are mai puţin de 1g de zahăr şi conține vitaminele din grupul B, care ajută organismul să metabolizeze carbohidrații, lipidele şi proteinele din alimente, furnizând astfel energia necesară reacțiilor celulare. Amestecat cu apă, devine cea mai bună soluție de hidratare, în orice moment.

Prolong
Prolong a fost dezvoltată după o formulă ştiinţifică, pentru eforturi aerobe prelungite sau de intensitate mare, când nevoile calorice cresc. Unii sportivi, ca cicliştii, înotătorii, atleţii şi fotbaliştii pot să ardă şi peste 1000 de calorii pe oră; înlocuirea acestor calorii este esenţială pentru performanţă continuă şi recuperare corectă.

Rebuild Endurance
Este o băutură pentru recuperare care conţine mai mulţi carbohidraţi decât proteine. O portie de 50g are 36g carbohidrați si 10g proteine.

Recuperarea după eforturile aerobe implică două lucruri: completarea nivelurilor de glicogen din muşchi şi refacerea muşchilor afectaţi. Studiile arată continuu că un consum de carbohidraţi după exerciţiile aerobe este esenţial pentru refacerea rezervelor de glicogen. Procesul durează, în mod normal, 24 de ore şi este ajutat dacă, în maxim două ore de la antrenament, se consumă suplimente bogate în carbohidraţi, care ajută la recuperare. Rebuild Endurance mai conţine şi 10g de proteine, care ajută la completarea şi refacerea muşchilor.

Endurance are şi fier, fiecare porţie conţinând 45% din VNR(valorile nutritive de referință). Acest aport, împreună cu o alimentaţie sănătoasă şi nutritivă, ar trebui să îţi ofere o cantitate suficientă de fier pentru a-ţi satisface nevoile, fără a mai fi nevoie să iei suplimente de fier.

Rebuild Strength
Rebuild Strength îi ajută pe sportivi să îşi dezvolte masa musculară, fiind o sursă ideală de proteine cu conţinut scăzut de grăsimi, pentru a completa dieta.
O porție de 50g conține 25g de proteine din lapte.
Rebuild Strength oferă si carbohidraţi cu metabolizare rapidă, dar şi constantă, pentru a genera un răspuns de insulină şi a folosi cele 25,4 g de proteine de înaltă calitate.


Vezi pe Wellness.ro gama de produse de nutriție Herbalife24 care susține performanța sportivă a campionilor 24h/24.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu