Despre Noi

Bine ati venit pe SlabireOnline.ro

SlabireOnline.ro - aflati informatii despre un mod de viata mai sanatos, modul de viata wellness.

Ce este Wellness...? Multi oameni considera, ca daca nu au dureri sau nu sunt nevoiti sa-si ia concediu medical sunt "bine". Dar starea wellness inseamna mai mult decat lipsa bolilor sau a defectelor fizice - inseamna vitalitate, sanatate pe termen lung, functionarea perfecta a organismului, o stare buna psihica si sociala, un aspect exterior ingrijit, un corp frumos.

Wellness inseamna sa ai o atitudine pozitiva fata de viata, inseamna sa fii optimist si sa ai energie pentru a realiza ceea ce iti doresti. Inseamna sa te trezesti, simtindu-te minunat, fara a fi necesar sa ei medicamente. Inseamna sa te joci cu copii si sa nu te mai opresti pentru ca nu mai poti respira, inseamna sa-ti mentii o greutate optima.

Starea Wellness nu se vinde in farmacii, ci se asigura prin deprinderi legate de stilul de viata: prepararea corecta a hranei, alimentatie echilibrata, consumul suplimentilor de nutritie, miscare, odihna, conditii de munca, relaxare, ingrijirea zilnica a corpului si a tenului, etc.

Misiunea noastra are o valoare incomensurabila! Noi ajutam oamenii sa se simta mai bine, sa arate mai bine, sa-si controleze greutatea corpului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu